Zoek de verschillen tussen Mauro en Griekenland!

25-03-2012 23:11

 

Denk eens even mee:

Ten eerste:

 

Mauro voldoet al jaren niet aan de gestelde eisen m.b.t. het in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning. Mauro staat symbool voor een falend asielbeleid. Verblijfsvergunning voor Mauro kost pak ‘m beet €35. ( legeskosten en arbeidsloon schrijvende ambtenaar) Uit alles blijkt dat de Nederlandse bevolking bereid is om Mauro te laten blijven en dat wetgeving dient te worden aangepast om dit soort idioterieën te voorkomen

 

 

Toch schroomt de politiek niet om Mauro te laten vallen als een baksteen en hem de deur te wijzen.

 

Ten tweede:

Griekenland voldoet al jaren niet aan de eisen die gesteld zijn m.b.t. het voldoen aan de begrotingsafspraken. Griekenland  staat symbool voor falend (Europees) beleid. Griekenland lapt alle afspraken bewust aan zijn griekse laars. Griekenland kost onze samenleving miljarden. Uit alles blijkt dat de Nederlandse bevolking de buik vol heeft van het maar moeten ophoesten van finacieele middelen om de spilzieken binnen Europa te houden.

 

Toch schroomt de politiek niet om Griekenland te blijven steunen en wordt niet afgeserveerd zoals dat we Mauro afserveren.

Toch frappant dat degene die zich volksvertegenwoordiger, plegen te, noemen zo massaal de mening van het volk dat ze vertegenwoordigen negeren!!