Een bezoekje aan de B&B in Borgharen !

23-06-2012 07:51

We moesten naar Maastricht voor de begrafenis van een oudere Dame. Natuurlijk is dat op zich een droefe gebeurtenis. Gelet op de afstand van de plek waar we wonen naar Maastricht was het geen optie om op een dag heen en weer te gaan. Dus snel op zoek naar een plekje waar we een paar dagen, samen met onze hond konden verblijven. Gelet op het relatief korte tijdstip tussen boeken en verblijf is de keuze wel erg beperkt. Een extra complicerende factor was, dat juist dat weekend, de heer Rieu met zijn complete Straus orkest bezit had genomen van de Maastrichtse binnenstad. De accomodatie in de directe omgeving waren overvol geboekt.

Na wat zoeken vonden we een B&B in Borgharen die nog wel plek had, maar vrijdag moesten we eruit zijn want dan stonden de bezoekers van het evenement van het jaar op 'de Vrijthof' voor de deur. Natuurlijk was onze hond welkom en waren we er snel uit. We zouden onze intrek nemen in Borgharen in 'de kasteelhoeve' gedurende een paar dagen.

Ondanks het droefe feit waarom we aanwezig waren in Maastricht, zijn het een paar bijzondere dagen geworden, dat mede dank zij de gastvrije ontvangst van de eigenaren.

 

Ik zal zeker op een later tijdstip wat meer uitgebreid verslag daoen van ons verrblijf. Voor nu laat ik de beelden maar spreken en verwijs even naar de website van de betreffende B&B.

De beschrijving van  'B&B de Kasteelboerderij Borgharen' 

De beelden van de Bed en Breakfast vindt u hier