De machteloosheid slaat toe !!

30-07-2012 23:36

Je krijgt meer en meer het gevoel dat je een roepende in de woestijn bent. Je maakt je mateloos druk en je hebt het gevoel dat iedereen zich aan de zelfde zaken ergert als waar jij je aan ergert.

Dat geld (en gold) ook voor politici voordat ze opgevreten worden doordat politieke spel.

 

Ik bedoel, die zelfde dwazen die,zittend op het blauwe leer van hun veel te dure zetel, nu de meest idiote beslissingen nemen. Die dwazen zijn toch op enig moment gewoon 'mens' geweest! Gewoon mens zoals jij en ik. Ze hebben zich toch ook gewoon geërgerd aan die zaken die hier zo regelmatig de revue passeren. Mogelijk hebben ze zelfs die zelfde ideeën die nu hier leven uitgedragen via dit medium.

 

Besmettingsgevaar

Nee echt, ergens tussen Lutjebroek en de Haagse 'Unterwerlt' is er iets mis gegaan.
Ze raken kennelijk besmet met een virus dat het beste te omschrijven is als een drug. Een drug die kennelijk zo verslavend werkt dat afkikken vrijwel onmogelijk is.
Die drug, noem hem maar L.E.B. (leugen en bedrog), is kennelijk zo verslavend dat afkikken vrijwel onmogelijk lijkt.

Sterker, hoe langer men in die poel van verderf rondloopt, hoe meer men zich overgeeft aan het Haagse metier. Men schroomt er op het laatst gewoon niet meer voor terug om openlijk de meest fabelachtige leugens te verspreiden. Met het grootste gemak verkondigt men zaken waar men de ballen verstand van heeft. Men neemt standpunten in en verlaat deze weer even makkelijk als dat ze worden ingenomen. Men zegt met het grootste gemak het een en doet het ander. Men beloofd zaken, om ze vervolgens weer te ontkennen.
(Echt het zijn heus niet alleen de linkse goedgelovige, donker gekleurde, van Suriname afkomstige, medelanders die zich vergalopperen aan hun eigenwaarden en een overdosis aan eigendunk ten spreiden.)

 

 

Gerenomeerde partijen

Nee, ook binnen de gerenommeerde en gevestigde partijen lopen deze exponenten van de alles verzengende verslaving rond.
Een van de laatste salonsocialisten wist het deze week goed te verwoorden.
Gerdi Verbeet, onze scheidende Kamervoorzitter, wist te melden in een interview met de Volkskrant:

[i]Ze, (lees: de politieke partijen) moeten Kamerleden brengen die binding hebben met de samenleving. Hoe diverser de Kamer, hoe meer ruimte er is voor dwarse opinies. Iemand die vroeger boer is geweest, dat is goud in de Kamer. Daarom vind ik tongvallen ook zo mooi. We moeten ook mensen uit Limburg en Zeeland in de Kamer hebben; niet alleen maar uit de Randstad. Stad en platteland; jong en oud, dat heeft de Kamer nodig. Maar binding met de samenleving, dat is het allerbelangrijkste.'[/i] einde citaat.

 

Afkikken

Kijk, die mevrouw gaat stoppen met de actieve politiek, ze gaat dus "colt turkey" afkikken zeg maar.
Ze gaat weer gewoon, net als wij, deel uit maken van de maatschappij.
Een retourtje uit het [b]"Haagse" naar "Lutjebroek"[/b] 'zeg maar !!!'

Weer gewoon tussen de mensen met beide bede op de grond, los van het blauwe leer!!!
En ze begint dus meteen weer normaal te praten.
Plotseling, nu ze feitelijk geen politieke functie meer bekleed, weet ze weer waar het bij de burger om gaat!
Het is gewoon niet te geloven!! Waar was dat inzicht toen u nog deel uit maakte van die poel des verderf?
Of komt inzicht pas op het moment dat het afkik proces in volle gang is??

 

Allemaal eruit

Misschien moeten we die ander 149 er ook maar uitgooien!! Misschien helpt het hen dan ook wel om weer terug te keren naar aarde en weer de geluiden te horen die de normale burger uitdraagt! Misschien stuurt dat hun leven en onze politiek wel in de goede richting!!

Ja, ik bedoel echt eruit gooien.
Als we nog even wachten, verhuizen ze met z'n alle naar Europa en dan zijn ze helemaal niet meer te houden en verliezen we elke grip op deze verslaafden !!!